Snijd het vlees in blokjes. Maak een marinade van 1 theelepel maizena, 1/2 eetlepel sojasaus en 1/2 eetlepel sherry.
Meng dit met het vlees en laat 10 minuten staan.
Snijd de paprika in de lengte in vieren, verwijder het zaad en snijd de paprika dan in blokjes.
Was de peultjes en verwijder de draadjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit op hoog vuur de wok, verhit hierin vervolgens 2 eetlepels olie. Roerbak het vlees tot het vekleurt, schep eruit en laat uitlekken. Spoel de wok af. Verhit op hoog vuur de wok opnieuw, verhit hierin 1 eetlepel olie. Roerbak peultjes 2 minuten, schik ze op een schaal en houd ze warm.
Verhit op hoog vuur de wok opnieuw, verhit 1 eetlepel olie. Roerbak paprika en
lenteui 1 minuut. Giet er 1 dl bouillon en 1 eetlepel sojasaus bij, breng aan de kook en voeg het vlees toe.