Een mager varkensvlees gerecht dat heerlijk past bij een Griekse salade en tzatziki.
- varkenshaas
- olijfolie
- tijm
- salie
- honing
- peper
- zout
- worchestershiresauce
- Meng de olie, honing, worchestershiresauce en de kruiden goed door elkaar.
- Snijd de varkenshaas in plakjes (een keer in de lengte doorsnijden en dan in plakjes verdelen)
- Laat de varkenshaas ongeveer een uur in dit mengsel marineren. Draai en begiet het regelmatig.
- Zet een grilpan op hoog vuur en laat goed heet worden.
- Bak de varkenshaas in de grilpan. Dit kan zeer snel. Vlees in de pan, als het laatste stukje erin zit het eerste keren.
- Maak met de grilpan ruiten in het vlees. Keer daartoe het vlees in totaal 3 keer om.
- Serveer het varkensvlees met ciabatta, een Griekse salade en tzatziki.